fbpx

Over ons

Een beleving voor elk kind!

De Kindereijk biedt dagopvang (0 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang (4 t/m 12 jaar) in het centrum van Waalwijk. De kinderopvang is zeer ruim van opzet met een huiselijke sfeer. Nieuwsgierig naar ons aanbod?

kindereijk-over-ons-beleeft-2
Hét kinderdagverblijf waar je wat beleeft!

Kinderdagverblijf De Kindereijk in Waalwijk biedt opvang aan kinderen vanaf 2 maanden tot 12 jaar. Ons kinderdagverblijf bestaat uit kinderdagopvang (0-2 jaar), peuteropvang (2-4 jaar) en de buitenschoolse opvang. Een ruime locatie met moderne ruimtes, ervaren pedagogisch medewerkers en een grote belevingstuin waar kinderen zich uit kunnen leven!

Kindereijk-waalwijk-2
Over ons

Al sinds 2011 bestaat kinderdagverblijf De Kindereijk, opgericht door eigenaren Wil en Vivian Looijen en zelf ook ouders van 2 jongens. Vanuit een pedagogische achtergrond en ervaring binnen de kinderopvang hebben zij De Kindereijk opgezet als een kinderdagverblijf waar kinderen dingen beleven. Hun fantasie en belevingswereld staat centraal en dat zie je ook terug in de ruimtes en de belevingstuin buiten.

over-ons-fantasie-komt-tot-leven
Fantasie komt tot leven

Ervaren pedagogisch medewerkers zetten zich elke dag weer in om van elke dag een feestje te maken en daarnaast te werken aan de vaardigheden van de kinderen, passend bij de fase waar zij zich in bevinden. Verkleden, de poppenhoek of juist de bouwhoek, elk kind kan hier zichzelf zijn. De belevingstuin die recentelijk, in 2020, is aangelegd zorgt voor kinderen dat er ook voldoende beweging en spel buiten is.

Kindereijk-waalwijk-13
Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf is opgebouwd uit vier horizontale groepen, twee babygroepen en twee peutergroepen. Op de groep werken dagelijks gekwalificeerde vaste pedagogisch medewerkers. De Kindereijk onderscheid zich van andere kinderdagverblijven door uit te gaan van de individuele behoeften van een kind. Dit doen wij door ook babytaal/-gebaren toe te passen, maar ook een peuter-plus-groep waarin de ruimte is om het kind extra voor te bereiden op de overgang naar de bassischool als dat nodig is.

Wij hanteren ruime openingstijden waardoor we flexibel zijn en ook ontbijt en avondmaaltijden kunnen aanbieden. Natuurlijk leggen wij die bijzondere momenten van je kind ook vast en delen we die via een besloten app of mail!

Meer weten over ons? Neem dan contact met ons op en we geven je graag een vrijblijvende rondleiding!

De Kindereijk sfeer