fbpx
kinderdagverblijf-kindereijk

Kinderdagverblijf

De beste start voor jouw ridder of prinses!

Wil jij ook de beste start voor jouw ridder of prinses? In onze babygroep is jouw kindje direct welkom en blijft in die groep tot ze 2 jaar oud zijn. Een team van vaste medewerkers op vaste dagen zorgen voor een veilige en stabiele omgeving waar jouw kindje zich optimaal kan ontwikkelen.

kindereijk-elke-dag-een-feest
Elke dag een feest!

Bij ons kinderdagverblijf is elke dag een feestje, ook voor de allerkleinsten. We hebben een vast dagritme waarin spelen, ontwikkelen en verzorgen centraal staan. Een combinatie van ontwikkelingsgerichte activiteiten met buitenspel en vrij spel, maar ook bedtijd en de verzorgingsmomenten, waardoor er rust en ritme is voor het kind.

Spelenderwijs wordt je kind uitgedaagd om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. Hierbij werken we met Vroeg- en voorschoolse educatie (VVE).  Verstoppertje spelen, het voelen van verschillenden materialen of het zingen van liedjes, er worden diverse activiteiten geboden passend bij het niveau van jouw kind.

kruipen-klimmen-dansen-de-kindereijk
Kruipen, klimmen en dansen!

Bij De Kindereijk is het elke dag een feestje, ook voor de allerkleinsten. Hier kan je kind zich uitleven. Er is ruimte om te kruipen, te klimmen en te dansen. Op avontuur onder begeleiding in onze belevingstuin, of juist binnen een liedje zingen? Ook de allerkleinsten willen geprikkeld worden!

De Kindereijk heeft voor de babygroep een vast dagritme waarin er een evenwichtige verdeling is tussen spel, maaltijden en verzorgingsmomenten. Er wordt gewerkt met Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE), passend bij het niveau van uw kind. Hierbinnen worden activiteiten aangeboden waarbij je kind wordt uitgedaagd te leren, te ontdekken en uit te proberen. Ook wordt er gewerkt met babygebaren. Met deze gebaren ondersteunen wij de gesproken taal, en we zien dat jonge kinderen zelf soms ook deze gebaren inzetten om zich duidelijk te maken.

Alle kinderen slapen in hetzelfde bedje waardoor er al snel een veilige plek ontstaat waar ze tot rust kunnen komen.