Aanmelden

Kom gerust eerst een kijkje nemen bij de Kindereijk.  U kunt via ons aanmeldformulier uw kind inschrijven voor ons kinderdagverblijf. U betaalt geen inschrijfkosten. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging! Dat kan via ons telefoonnummer 0416-857015 of mail naar info@kindereijk.nl.

Procedure na aanmelding

Nadat wij uw inschrijving ontvangen hebben, ontvangt u van ons een bevestiging van de inschrijving. Wanneer u akkoord kunt gaan met de aangeboden opvang, ontvangt u een plaatsingsovereenkomst. Na de ondertekening staat de opvang voor u vast. We streven ernaar geheel tegemoet te komen aan uw wensen.

Intakegesprek

Ongeveer twee weken voordat uw kind het kinderdagverblijf komt bezoeken, vindt er een intakegesprek plaats met u en de pedagogisch medewerker van de groep.  Tijdens het intakegesprek wordt gesproken over het proces van gewenning van het kind. Wij willen zo goed mogelijk geinformeerd zijn over uw kind en diens verzorging. Daarnaast krijgt u tijdens dit gesprek informatie over de gang van zaken binnen het kinderdagverblijf en is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmeldformulier

U kunt uw kind online aanmelden via ons aanmeld formulier.

Inschrijven