Vacature Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Voor onze kleinschalige BSO zoeken wij een enthousiaste pedagogisch medewerker. Als pedagogisch medewerker BSO ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het brede, gevarieerd en uitdagende activiteitenaanbod. Dat kan van alles zijn. Van gezellig knutselen of hutten bouwen tot lekker buiten sporten en de natuur ontdekken. Je houdt daarbij rekening met de verschillende leeftijden, interesses en talenten van de kinderen. Door ze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hun sociale ontwikkeling. Het is daarbij belangrijk dat je zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving. Zo kan iedere kind zich optimaal ontplooien. Uiteraard is een goed contact met de ouder/ verzorger en school zeer belangrijk. Je communiceert op een open, enthousiaste en respectvolle manier met hen. Ook zorg je voor een goede en gezellige werksfeer, waarbij je het beste uit jezelf en jouw collega’s weet te halen.

Jouw profiel
Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau.
Je bent initiatiefrijk, ondernemend en nieuwsgierig van aard.
Je creëert een omgeving waarin de kinderen zich onbevangen kunnen ontwikkelen en weet ze ook te stimuleren om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Je hebt een open houding en communiceert eerlijk en transparant.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Je werkt gestructureerd en hebt overzicht over je werk.
Je bent collegiaal, werkt graag in een team en hebt een flexibele houding.
We verwachten dat je jezelf blijft ontwikkelen en in teamverband meedenkt hoe we onze buitenschoolse opvang nog beter kunnen maken.
Je bent in bezit van rijbewijs B.

Wij bieden
Tijden het sollicitatiegesprek kijken we naar jouw wensen en onze mogelijkheden. Meer uren of een combinatie met het kinderdagverblijf zijn mogelijk.
Een professioneel personeelsbeleid waarin we veel aandacht bestenen aan persoonlijke ontwikkeling.
Een salaris op basis van de cao kinderopvang.

REAGEREN

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan je motivatie, curriculum vitae voorzien van foto op naar info@kindereijk.nl. Een VOG aanvraag is onderdeel van de werving en selectieprocedure.
Terug